Asiakkaiden onnistuminen on Kasvupirtin tärkein mittari.

Tämä yritys on perustettu visiolle paremmin voivasta työyhteisöistä ja tyytyväisemmistä asiakkaista. Tämä yrityksen tavoite on auttaa yrityksiä menestymään ja kehittymään yhdessä asiakkaidensa kanssa. Pyörää tässä ei ole keksitty uudestaan, vaikka ajomukavuutta, nopeutta ja turvallisuutta onkin viety eteenpäin. Irrota apupyörät ja lähde mukaan.

“Tämä (asiakaskokemus auditointi) vei multa todella vähän aikaa ja lopputulos toi asioita esille, mitä läksimme hakemaan. Tiedämme nyt mitä juttuja tulisi kehittää ja missä onnistutaan, sekä mitä meidän asiakkaat haluavat lisää myös tulevaisuudessa. Konkretia auttaa miettimään miten tässä mennään eteenpäin. Investointi auditointiin voi tulla meille jo yhdessä kaupassa takaisin.

En olisi kaikkien uskaltanut antaa tärkeimmille asiakkailleni soittaa, mutta luotin kyllä siihen, että Lotta osaa asian hoitaa siten, että asiakkaat eivät koe tätä vastenmieliseksi. Kysymyksien läpikäynti antoi hyvän fiiliksen siitä (asiakaskokemus auditoinnin haastatteluista). Kaikki haluamani henkilöt vastasivat kyselyyn, mikä oli hieno juttu.

Joka vuosi voisi tällaista (asiakaskokemus auditointia) tehdä, omassa kuplassa ollaan oltu tässä. Tämän avulla ymmärtää paremmin asiakasta ja sitä meidän keskinäisenä viestintää. Tämä avasi myös sitä mitä me ja asiakas ollaan mahdollisesti ymmärretty väärin toisiamme.

Meillä on niin sanotusti nyt paljon uusia narunpäitä, joista vetämällä päästään eteenpäin. Eli osataan tarjota pikkuisen enemmän sinne, minne pitääkin, kun tiedetään asiakkaasta enemmän. Nyt osataan lähteä porukassa kehittämään toimintaa eteenpäin, kun ei tarvitse enää arvailla mitä asiakas ajattelee ja toivoo.

Teetämme auditoinnin Kasvupirtillä uudestaan viimeistään ensi keväänä.”

Jarmo Volanen

Toimitusjohtaja

TARVE
Sidosryhmien ja asiakkaiden tyytyväisyys

RATKAISU: Asiakaskokemusauditointi

A-J Automation tarjoaa asiakkailleen tuotantoautomaatiosovelluksia, suunnittelupalveluita, sopimusvalmistusta, sekä huolto- ja varaosapalveluja luotettavasti ja ammattitaidolla.
https://www.a-jautomation.fi

"Tosi toimiva tapa tutkia asiakaskokemusta. Asiakkaalle vahvistuu totuus, että me välitetään heistä, mikä on meille erittäin tärkeää. Tuloksista tehty tiivistelmä sisältää oikean tason tietoa asioista, joita voidaan käydä yrityksen sisäisesti yhdessä laajemmin läpi."
"Lotta kuuntelee, sisäistää ja tiivistää asioita ja hänen kanssaan on kiva tehdä töitä. Lotalta ei tullut tyhmiä kysymyksiä vaan selkeästi kuunneltiin, mikä on luottamusta herättävä piirre. Yhteistyön aikana oon koko ajan kokenut, että ollaan menossa samaan suuntaan. Meille tuli vähän kesken projektia muutosideakin ja sekin saatiin toteutettua sujuvasti."
"Suosittelisin Kasvupirttiä myös muille. Ylipäätään kokonaisuuden hallinta toimi hyvin, minulle ei jäänyt missään vaiheessa tunnetta, että en olisi tiennyt mitä tapahtuu ja missä mennään. Haastateltu asiakaskin soitti ja kehui haastattelun olleen hyvä."